GINOP-5.2.4-16-2018-03292Gyakornok foglalkoztatása a Prémium Autóház Kft-ben

Pénzügyminisztérium, mint Támogató a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretében meghirdetett "Gyakornoki program pályakezdők támogatására" című felhívására a Prémium Autóház Kft. benyújtott pályázatát 2018.12.04-én támogatásra alkalmasnak minősítette.

A támogatásra vonatkozó információk

  • A projekt azonosító száma: GINOP-5.2.4-16-2018-03292
  • A projekt címe: „Gyakornok foglalkoztatása a Prémium Autóház Kft-ben”
  • A kedvezményezett neve: Prémium Autóház Kft.
  • A szerződött támogatás összege: 7 990 085 Ft
  • A támogatás mértéke (%-ban): 100%
  • A projekt befejezési dátuma: 2019.05.15.

A projekt tartalmának bemutatása

A pályázat kiemelt célja, hogy javuljon a fiatalok gyakornoki képzésben való részvétele, képzettsége, szakmai gyakorlati ismeretei, munkatapasztalata. A támogatás hozzájárul a gyakorlati oktatáshoz szükséges feltételek megteremtéséhez is.

A Prémium Autóház Kft. a program keretében 2 fő autószerelő gyakornok gyakorlati oktatását, munkatapasztalat szerzésének elősegítését vállalta gépjármű- és motorkarbantartó, -javító munkakörben.

A gyakornokok beilleszkedését, szakmai fejlődését a vállalkozás által kijelölt gyakornoki kapcsolattartó segíti, munkájukat értékeli, előrehaladásukat dokumentálja. A gyakornokok foglalkoztatásához a Prémium Autóház Kft. 100% bérköltség- és járuléktámogatásban, a gyakorlati kapcsolattartó foglakoztatásához bérköltség támogatásban részesül 9 hónap időtartamra. A munkáltató a 9 hónapos támogatási időszakot követően 4,5 hónapig köteles továbbfoglalkoztatni a 2 fiatal szakembert.

A gyakornokok a támogatott foglalkoztatás időtartama alatt a gépjárművek, valamint annak motorjának, erőátviteli rendszerének, futóművének karbantartásában, javításában, műszaki állapotvizsgálati-, diagnosztizálási-, hibafeltárási-, hibaelhárítási- és beállítási műveletek elvégzésében, időszakos szervizelésben vesznek részt.

Feladataik ellátásához, munkaállomásuk és munkaterületének kialakításához, valamint az önálló munkavégzésükhöz futóműállító, hidraulikus váltótartó emelő, olajleeresztő, hidro-pneumatikus prés, szerszámos kocsi, váltóolajbetöltő, akkuteszter, hidraulikus gömbcsuklóprés kerül beszerzésre. Az eszközbeszerzés szintén a támogatás keretén belül valósul meg.

PageLines