GINOP-5.2.4-19-2020-00194Új gyakornoki program a Prémium Autóház Kft-ben

Pénzügyminisztérium, mint Támogató a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretében meghirdetett "Új gyakornoki program" című felhívására a Prémium Autóház Kft. benyújtott pályázatát 2020.05.07-én támogatásra alkalmasnak minősítette.

A támogatásra vonatkozó információk

  • A projekt azonosító száma: GINOP-5.2.4-19-2020-00194
  • A projekt címe: „Új gyakornoki program a Prémium Autóház Kft-ben”
  • A kedvezményezett neve: Prémium Autóház Kft.
  • A szerződött támogatás összege: 4 021 332 Ft
  • A támogatás mértéke (%-ban): 100%
  • A projekt befejezési dátuma: 2020.09.30.

A projekt tartalmának bemutatása

A pályázat kiemelt célja, hogy javuljon a fiatalok gyakornoki képzésben való részvétele, képzettsége, szakmai gyakorlati ismeretei, munkatapasztalata, ezáltal munkaerő-piaci kilátásaik és foglalkoztatásuk. A támogatás hozzájárul a gyakorlati oktatáshoz szükséges feltételek megteremtéséhez is.

A Prémium Autóház Kft. a program keretében 1 fő autószerelő gyakornok gyakorlati oktatását, munkatapasztalat szerzésének elősegítését vállalta gépjármű- és motorkarbantartó, -javító munkakörben.

A gyakornok beilleszkedését, szakmai fejlődését a vállalkozás által kijelölt gyakornoki kapcsolattartó segíti, értékeli munkáját és előrehaladását dokumentálja. A gyakornokok foglalkoztatásához a Prémium Autóház Kft. 100% bérköltség- és járuléktámogatásban, a gyakorlati kapcsolattartó foglakoztatásához bérköltség támogatásban részesül 6 hónap időtartamra. A munkáltató a 6 hónapos támogatási időszakot követően 3 hónapig köteles továbbfoglalkoztatni a fiatal szakembert.

A gyakornok a támogatott foglalkoztatás időtartama alatt a gépjárművek, valamint annak motorjának, erőátviteli rendszerének, futóművének karbantartásában, javításában, műszaki állapotvizsgálati-, diagnosztizálási-, hibafeltárási-, hibaelhárítási- és beállítási műveletek elvégzésében, időszakos szervizelésben vesz részt.

Feladata ellátásához, munkaállomása és munkaterületének kialakításához, valamint az önálló munkavégzéshez egy, a ma jelentős valamennyi diagnosztikai protokollt támogató autódiagnosztikai műszer kerül beszerzésre. Az eszközbeszerzés szintén a támogatás keretén belül valósul meg.

PageLines